De grote clubactie; Help jij ons aan een nieuwe tent?
17-09-2017

De grote clubactie start dit jaar op zaterdag 16 september 2017 en ook dit jaar willen wij loten verkopen om extra geld op te halen voor onze vereniging. Ieder jaar hebben we een ander doel en dit jaar willen wij het geld besteden aan een nieuwe  tent voor onze kinder- en jeugdkampen.

Een jaarlijkse happening, zo kun je onze kinder- en jeugd kampen inmiddels wel noemen. Een traditie die al vele jaren wordt voort gezet en waar onze kinder- en jeugdleden ieder jaar weer enorm naar uitkijken. Om deze plezierige traditie te kunnen blijven voorzetten moet er worden geïnvesteerd in een nieuwe tent (de oude is namelijk niet meer waterdicht). Wij hopen met de grote clubactie een mooi bedrag op te halen om een nieuwe tent aan te schaffen zodat wij onze kinder- en jeugdleden ook volgend jaar weer fantastische kampen kunnen bezorgen.

Dit jaar kan de verkoop voor de HRB met het vertrouwde boekje en ook via online verkoop. Een lot kost € 3,00, waarvan 80% (€ 2,40)  naar de HRB gaat! Dus echt de moeite waard.

 • Verkoop online: https://clubactie.nl/actie/HeemsteedseReddingsbrigade
  We vragen je onze oproep en bovenstaande LINK te delen met zo veel mogelijk buren, familie en vrienden met de vraag of ze de Reddingsbrigade en ons doel willen steunen. Via de LINK kom je op onze actiepagina en kun je snel, digitaal loten kopen.
   
 • Verkoop met een boekje:
  De boekjes met de loten (machtigingen) zijn vanaf zaterdag 16 september te krijgen bij het info-punt in de gang. Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij het info punt vóór 18 november 2017.
   
 • De trekking: is 13 december 2017. Prijswinnaars ontvangen automatisch hun prijs.

Prijzen voor lotenverkopers; win een PlayStation 4!
Lotenkopers kunnen prachtige prijzen winnen. Maar ook jij, als lotenverkoper kan geweldige prijzen winnen. Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans op deze prijzen. De hoofdprijs is een PlayStation 4 met een spel naar keuze . Daarnaast maak je kan op een fiets, entreekaarten voor een pretpark en vele andere prijzen! Voor meer info ga je naar: www.kids.clubactie.nl

Help het doel van onze vereniging te halen door zoveel mogelijk loten te verkopen. Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je een gratis entreekaart voor Bobbejaanland*, krijg je 50% korting bij Schiphol behind the scenes en Madame Tussauds* en ontvang je €10,- shoptegoed bij sportbioxx.com*. *Kijk voor de voorwaarden op www.kids.clubactie.nl.

Wij hopen op een geweldig resultaat.
Heel veel succes met de verkoop van de loten en iedereen alvast bedankt voor je grote inzet.

Bestuur Heemsteedse Reddingsbrigade