Evenementen

Als activiteit buiten het zwembad om, organiseerd de HRB jaarlijks twee kampen: het Jeugdkamp (12 tm 16 jaar) en het Kinderkamp (tm 11 jaar).

Een enthousiaste groep oudere HRB’ers (de leiding) organiseert voor beide leeftijdsgroepen een lang weekend vol gezellig activiteiten op een leuke locatie. De planning is voor de organisatie altijd makkelijk, de kampen vinden plaats in het Hemelvaartweekend (kinder) en Pinksterweekend (jeugd).

Voor het jeugdkamp wordt vaak nog een pre-kamp avond gehouden zodat iedereen alvast lekker in de stemming kan komen en iedereen met elkaar en de leiding kennis kan maken. Wat er tijdens de pre-kamp avond gedaan word is elk jaar weer een verrassing. Zo zijn er al een aantal keer een film avond gehouden, is er een dropping geweest en een pub-quiz. Al met al heel gezellig en zeker een aanrader om mee te gaan op een van de kampen!

Een ander terugkerend evenement bij de HRB is de sinterklaasmiddag. Dit is bijvoorbeeld een leuke knutselmiddag voor de jongere leden, in het clubhuis van onze brigade. Alle kinderen kunnen gezellig knippen, plakken en kleuren onder het genot van lekkere limonade en pepernoten. Misschien komt zelfs Sinterklaas nog even langs.

Naast deze twee vaste jaarlijkse onderdelen georganiseerd vanuit onze Technische Commissie zijn er nog vele andere activiteiten die door onze enthousiaste leden georganiseerd worden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld darten, klaverjassen, pub-quiz, motor weekend en nog veel meer!