Jubileum - HRB 100 jaar!

De Heemsteedse Reddingsbrigade, opgericht op 4 september 1919, viert dit jaar haar 100 jarige jubileum. Reden voor een feestje! Er zijn en worden tal van kleine en grote activiteiten georganiseerd. Op deze webpagina vind je meer informatie over deze activiteiten.

Receptie en tentoonstelling

Op 4 september 2019 vieren we de verjaardag van de HRB door middel van de opening van een heuse HRB 100 jaar tentoonstelling in het Raadhuis van Heemstede. Hiervoor nodigen wij alle leden, oud-leden en overige geïnteresseerden uit voor een receptie in het Raadhuis vanaf 16.00 uur. Om 16.30 uur zal onze burgemeester en beschermvrouwe de tentoonstelling openen. De tentoonstelling is overigens nog de rest van de maand te bezoeken in het raadhuis. In verband met de organisatie vragen we jullie om je aan te melden wanneer je komt. 

Adres: Raadhuisplein 1, 2101 HA Heemstede
Aanmelden: aanmeldformulier

Jubileumdag en feest 14 september!

De uitnodigingen voor de jubileumdag op 14 september zijn inmiddels gemaild naar alle leden. We hebben een leuk en avontuurlijk dagprogramma (13.30 - 18.00 uur) gemaakt voor de jeugd tm 16 jaar.

Voor de leden vanaf 17 jaar is er 's vanaf 20.00 uur tot 00.00 uur een feest op een eiland met als dresscode avontuurlijk.

Voor meer details, de locatie en de aanmeld-link zie de uitnodiging in de mail. Heb je de uitnodiging niet ontvangen, ben je hem kwijt geraakt of lukt het gewoon niet met aanmelden, mail naar: 

jubileum@heemsteedsereddingsbrigade.nl


WERELDRECORD-poging Onderwaterhockey

Ook met Onderwaterhockey vieren we het jubileum, en wel met een WERELDRECORD-poging voor Guinness World Records op Zaterdag 12 oktober 2019. Doe jij mee aan een recordpoging met het grootste aantal deelnemers voor een demonstratiewedstrijd onderwaterhockey? (Spelers/teams spelen achter elkaar door, dus niet allemaal tegelijkertijd…)

Schrijf je nu snel in via deze link (deelname is vanaf 12 jaar)

Voor meer informatie, zie ook deze poster.

Escape Room! - Redt jouw team de drenkeling op tijd?

Op 2 & 3 november vindt in het clubhuis de allereerste HRB Escape Room plaats! Weet jouw team binnen 40 minuten de drenkeling te redden? Wij dagen je uit! Een team mag bestaan uit 4 tot 5 HRB-leden vanaf 12 jaar.

Je team opgeven kan vanaf zondag 8 september (12.00u) via deze link of via de onderstaande QR-code. Je krijgt dan een aanmeldformulier waarin je ook voorkeuren kan opgeven (voorkeur in dag en tijdvak; starttijd tussen 10:30u-13:30u of 14:20u-17:10u). Let op! We delen in op volgorde van inschrijving, dus wees er zo snel mogelijk bij!

Andere activiteiten

Er worden nog veel meer activiteiten georganiseerd, waarover later meer informatie zal verschijnen, zoals een stranddag, vlet roeien en darten. Zie ook deze kalender voor het totale overzicht.